|
06.04.08 21. |
|
Написав user09
Середа, 06 жовтня 2010, 23:56 |
|
|
Post: 06.04.08 21:31 Людині мало адже потрібно для щастя ... Просто щоб поряд був хтось, з ким поряд тепло. Rep_1 \"Їжачок сказав Ведмедикові: -Як все-таки добре, що ми один в одного є! - Rep_1Медвежонок кивнув.
Post: 06.04.08 21:31 Людині мало адже потрібно для щастя ... Просто щоб поряд був хтось, з ким поряд тепло. Rep_1 \"Їжачок сказав Ведмедикові: -Як все-таки добре, що ми один в одного є! - Rep_1Медвежонок кивнув. Rep_1 - Ти тільки уяви собі: мене немає, ти сидиш одін і поговорити ні з ким. - А ти де? -А мене немає. - Так не буває, - сказав Ведмедик. - Я теж так думаю, - сказав Їжачок. - Але раптом ось - мене совсем немає. Ти одін.Ну що ти будеш робити? -Піду до тебе. - От дурний! Мене ж немає? -Тоді ти сидиш на річці і дивишся на місяць. - І на річці немає. - Тоді ти пішов абикуди і ще не повернувся. Я побіжу, обнишпорю весь ліс і тебе знайду! -Ні, - сказав Їжачок. - Мене ні крапельки немає. Розумієш? -Що ти до мене причепився? - розсердився Ведмедик. - Якщо тебя немає, то і мене немає. Зрозумів? \" |
|
Останнє оновлення ( Середа, 06 жовтня 2010, 23:56 )
|