|
07.04.08 18. |
|
Написав user09
Середа, 06 жовтня 2010, 23:56 |
|
|
Post: 07.04.08 18:41 - І що. Ти пишеш все як є, всю правду? -Ну так, я ж серйозно до цього поставилася ... дуже. -Але ж так само не можна ... треба ж - то красиво, залучити як то-треба, прикрасити себе, что-ли ...
Post: 07.04.08 18:41 - І що. Ти пишеш все як є, всю правду? -Ну так, я ж серйозно до цього поставилася ... дуже. -Але ж так само не можна ... треба ж - то красиво, залучити як то-треба, прикрасити себе, что-ли ... так само мало хто помітить. - Ні, Він помітить .. Він теж уважно до цього поставився. Rep_1-Ох, яка ж ти дурна ... так все викладати. Rep_1-Ну немає. Я ж сказала-тільки чисту правду. Брудну я не пишу. Я її вже витрусила ... а раз витрусила - значить навіщо йому про неї знати. У нього своєї брудної правди вистачає .. -Ну тоді він буде мовчки читати ... це ж несерйозно все, що ти пишеш ... маячня. Rep_1-Ні. Він так не думає. Всі, хто так думають уже не читають, і не пишуть мені. І це добре. Це знаєш ЩО це значить? Це означає - серед них не було Мого. Ось як. Всі зайві відвалюються самі ... -Але ж ти втрачаєш стільки можливостей, стільки цікавого ... дура. Rep_1-Я ж тобі вже сказала - мені інше треба, у мене сильна мета ... витримана. Я не повинна писати по-іншому ... тоді це не я буду вже ... Бо коли ми зустрінемося, Він зрозуміє, що це не я ... Та й не Він це буде ... а той, ІНШИЙ, якому потрібна буде та, Інша, яку ти просиш намалювати. І нічого не вийде ... брехати не можна. Rep_1 - Яка ти все-таки хитра ... -Ну так, я ж по ньому так скучаю ... сто років його не бачила. Rep_1 |
|
Останнє оновлення ( Середа, 06 жовтня 2010, 23:56 )
|