02.04.08 18.
Написав user09    Середа, 06 жовтня 2010, 23:55   
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Post: 02.04.08 18:52 Те, що цей хлопець з характером, я зрозуміла як тільки побачила його в перший раз. Я була, м'яко кажучи, не готова. Ніяких тобі гламурних нарядів, ніякого макіяжу ... ось так завжди!. Post: 02.04.08 18:52

Те, що цей хлопець з характером, я зрозуміла як тільки побачила його в перший раз. Я була, м'яко кажучи, не готова. Ніяких тобі гламурних нарядів, ніякого макіяжу ... ось так завжди!. Все найкраще трапляється в найнесподіваніший момент! А я така зараз неприваблива! Він якось зовсім не відреагував на мене відразу. На хвилину здалося. Що в нього погано з зором, він мене взагалі помітив. Не подав голос, не повів бровою .... Ка-та-стро-фа ... Але чомусь внутрішній голос сказав мені (на цей раз ствердно голосно) «Не хвилюйся, він твій!» Це його поява похитнуло всю мою ніжну жіночу сутність. Таке явне байдужість .... я до нього не звикла ... і навіть засумнівалася спочатку, що ми зможемо порозумітися ... Я дуже довго чекала, поки він зі мною заговорить. Мені дуже хотілося дізнатися відповідь на одне, на той момент головний, питання нашої спільної з ним життя. Але він вперто мовчав. Він не спав, не їв, він просто надо мною знущався. Я хотіла знати, що він взагалі хоче в цьому житті. Треба було запитати прямо і я чекала .... я чекала цей самий важливий момент першого слова. А потім він заговорив. І назавжди вплинув на мої політичні погляди. Перше його слово було «Боря». І я зненавиділа Єльцина як особистість. Поки він харчувався святим духом і моїм тілом, я будувала деякі плани-як жити далі. Якби я тоді знала, що всі мої плани будуть летіти в тартарари, у міру зміцнення його незримого впливу на мою щасливе життя ... Він будив мене рано вранці, пухкими пальцями розсовував мої повіки (я себе в цей момент відчувала Вієм), дув на губи і тихим муркотінням шепотів: «Мам, я хочу Немає!» ... Одного разу я зрозуміла, що зовсім не вмію готувати. Я запитала у нього: «Чим тебе живити? Що ти взагалі хотів би є в своєму житті?! »Він змахнув невинно своїми віями, підвів очі в стелю, на хвилину застиг в тихому роздумів і перерахував: Чіпси, Кола, Твікс ... Одного разу, коли ми збиралися на вулицю, він запитав мене: «Коли мені можна буде вдягати те, що хочу я?» До цих пір я не можу зрозуміти, чому я забувала його питати в якому стилі йому хочеться одягатися. Я ж люблю модні речі, ніколи не стану носити те, що не подобається мені. Йому чомусь такої свободи вибору йому я не давала. До цього його питання .... Він змінив мій світ. Коли я покарала його за розмальовані бабусині штори, він сказав: «Я так і знав, хотів ж вибрати іншу сім'ю, ні ж ... сказали лети в цю!» «Хто тобі сказав?» Він невимовно здивувався. : «Бог!» Йому було три роки. Я купила йому фарби і бабіну ватману .... У моїй родині всі атеїсти, може тільки прабабуся, але її вже немає в живих. Звідки він міг знати взагалі це слово, для мене залишиться загадкою ... Люди починають ходити до церкви в післяпенсійного віці. Старість забирає смакові якості, сексуальний потяг, прагнення до знань і нових вражень, додає хвороб - і звільняє купу вільного часу. Для того, щоб людина подумала, зупинився у своїй життєвій суєті і згадав про Бога. До цього моменту майже всі атеїсти. Мій хлопчик повернув мені Бога. ... Мій дім завжди схожий на полігон. У ньому вічно щось горить, вибухає, ламається ... Вечорами я судорожно шукаю свою кішку, боячись, що її вже немає в живих. Я впевнена, якби я бачила все, що відбувається, коли мене немає вдома своїми очима - в мене б не так шерсть лізла ... Усюди валяються каштани. Якісь дивовижні камені, правда., Кісток не зустрічалося ... Він вічно про все запитує. Доводячи мене звий допитливістю до нестями, він вічно задає питання, які ставлять мене в безвихідь .... І де він бере батарейки? Де в нього кнопка? Ось так сяду .. . Ввечері, подумаю ... все-таки це краще, ніж якщо б він лежав спокійний або хворий у ліжку .... Rep_1 Коли я пішла, я довго думала, на що відраховую своїх дітей. У всіх повинна бути повна сім'я. У всіх. І мене відвідали сумніви, чи правильно я вчинила. Тоді до мене підійшов мій хлопчик, взяв мою руку і запитав: «Мамо, правда, що це добре, що у мене хороша пам'ять? ... У мене перехопила подих:« Ти про що? »... .. Він подивився на мене дорослими очима і відповів: «Я все пам'ятаю» ... ... Діти - це такі ж дорослі, тільки в маленькому тілі. Для дитя мати - Бог. Але іноді Бог говорить з нами очима дітей. І їх варто послухати. Rep_1

Останнє оновлення ( Середа, 06 жовтня 2010, 23:55 )