31.03.08 09.
Написав user09    Середа, 06 жовтня 2010, 23:55   
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Post: 31.03.08 9:07 Ось усім - я навчилася вставляти фотографії ... виявляється тут дуже багато кнопок! Я якось навіть не побачила зразу ... можна навіть посваритися, а я! .. Post: 31.03.08 9:07

Ось усім - я навчилася вставляти фотографії ... виявляється тут дуже багато кнопок! Я якось навіть не побачила зразу ... можна навіть посваритися, а я! .. Ну, не все у мене в житті правильно ... . Ну не вмію я правильно жити, ну зовсім! Не вмію дивитися в майбутнє, не вмію тримати \"імідж\", не вмію ховати свою \"сутність / сучність\" зберігати \"формат\" ... ... ще й не дуже розумію - а що це все різні штукенції? Не вмію заводити правильні знайомства ... Не вмію вибирати правильних чоловіків, які по ідеї не повинні робити боляче, а сприяти моєму безмежному і безтурботному щастя, духовного зростання і матеріального добробуту ... Не вмію і ніколи не навчуся правильно поводитися з грішми, дбайливо складаючи їх на \" потрібні речі \"... Немає в мене правильних уявлень, реалізації жінки, жіночому призначення, її розумі і шарм і про те, як цим користуватися, .... і всі пишуть ... УСЕ В ТЕБЕ БУДЕ В ПОРЯДКУ ... нічого особистого, хочеться кого-нить пристрелити. . Все у мене неправильно. ... І сама я неправильна, і мед у мене неправильний. . Rep_1

Останнє оновлення ( Середа, 06 жовтня 2010, 23:55 )