31.03.08 13.
Написав user09    Середа, 06 жовтня 2010, 23:55   
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Post: 31.03.08 13:39 SOS! Дивлюся на рейтинг: 148 переглядів за тиждень, 368 за місяць - Що ж ви люди, ніхто не спромігся повідомити, що час треба перекласти? Так починається мій божевільний понеділок. Post: 31.03.08 13:39

SOS! Дивлюся на рейтинг: 148 переглядів за тиждень, 368 за місяць - Що ж ви люди, ніхто не спромігся повідомити, що час треба перекласти? Так починається мій божевільний понеділок. І ось які запитання мене цікавлять, дорогі читачі: На порядку денному 1.Товароведа відвезли народжувати. (Женечка! Ми з тобою!) ... Звільнила маркетолога, менеджера, двома неробами менше стало .... Переїхала в новий офіс - по периметру, млинець 16 м . Зате дешево))) зменшила зарплату (собі, знову без туфель!) ... податки дістали! Почитала «Основи економіки» - виписала тези. Тепер ось питання дорогим практикам - як вижити в умовах ринкової економіки без сторонньої допомоги чесній людині? (Тут треба додати, що до тих 7% щасливчиків, котрі володіють підприємницькими здібностями і цим самим важливим - якимось там за рахунком, ресурсом я не ставлюся .... Як не сумно ...) Банкірів, ген. Директорів і Нафтових магнатів-всіх прошу в коменти. 2. Моя подруга виходить заміж за Принца. (Щастить же людям! Купила шубу, продала машину ... тепер ось Принц) .. З цього приводу теж виникли де-не-які думки. Терміново потрібна шуба і машина. Після продажу сподіваюся на зустріч з Принцом. Бажаючі посприяти у придбаних шуби і машини-в коменти! 3. І найважливіше важливе, девочковое .... Дано: дві сукні - синє і червоне. Синє з голою спиною так, чорна окантовочка, трохи нижче коліна, з блискітками ... дуже облягає. Колкготкі - не знаю які - тілесні чи чорні? Спина - слонової кістки, в солярії не буваю - шкідливо. Теж ось, питання. Червона сукня краще ... але ви бачили коли - небудь вірменську весілля? Тонути в безодні чорних м.глаз і відображати грім і блискавки ж. очей - не представляється можливим .... 4. Не особливо важливе, минуще і яка йде з періодичністю раз на місяць. Як тактовно відмовити людині, за яким вже була одружена? Спасибі за увагу. Чекаю коменти. Не думаю, що на моїй сторінці ще так буду чекати .... Пишіть. всіх цілу!

Останнє оновлення ( Середа, 06 жовтня 2010, 23:55 )