Написав user09    Середа, 06 жовтня 2010, 23:55   
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Post: 31.03.08 8:44 \"Володіти й належати\" \"Мій стиль - все непослідовно і зітханнями\" ... люблю Ренату, її ненормальну манеру говорити, ці її жести і кривляння .. Post: 31.03.08 8:44

\"Володіти й належати\"
\"Мій стиль - все непослідовно і зітханнями\"
... люблю Ренату, її ненормальну манеру говорити, ці її жести і кривляння .. як би ті не лаяли або хвалили, вона унікальна і іншої такої не буде .. так багато смерті в цій книзі .. весь час хтось помирає .. мені от цікаво, це її особисті харизматичні думки або просто нестримна фантазія, розігралася уява? «Я не люблю чоловіків. Я не люблю жінок. Я не люблю дітей.місцями неможливо читати .... «Я не бачу ніякого сенсу! Ніякого. Я нічого не хочу розуміти в житті. Життя мене чарує і відразу ж всякий раз розчаровує. Треба бути і добрим і злим, щедрим і жадібним, красивим і скромним, сволотою і відмінником, випити і відмовитися, кинути і погодитися ... шкода жити таким життям, вчитися на її уроках. Її уроки - лайно ... »... Любителям Мариніної, жіночих романів, там де\" його нефритовий стрижень заходить в її печеру \"не варто її навіть брати в руки ...\" Вулицями нещасним я ходити не люблю! Там багато всяких людей, нещасних собак ... Яких - то вражаючих прихованих символів загальних нещасть ... або поганий знак особисто на мій рахунок. І я ось це помічаю! Всі кричить зі свого місця в мою сторону! Я чую, але не хочу цього чути! Відчувати цю постійну біль ... І якщо я вже така спочатку чутливо - вроджена, то мені краще сидіти в теплій хаті, пити чай ... \"
«Любов - ну, це не м'ясо, але щось криваве»

P.S. з ранку дізналася все про погоду, гороскопі, політиці і всякої гидоти ... не знайшла відповідь на одне питання: Де мій Чоловік ?.... Цій планеті я б поставила -1. Холодно. Де ВІН?. Rep_1

Останнє оновлення ( Середа, 06 жовтня 2010, 23:55 )